Openluchtspel 2013

Openluchtspel 2013, “Het beloafde Laand”

Voor de voorstellingen in 2013 zijn we eenmalig teruggekeerd op erve “De Snuve”.  Het was nog 1x mogelijk. We willen natuurlijk de fam’s Aalpol en Pasman hartelijk danken voor het nog eenmalig beschikbaar stellen van hun karakteristieke erf.

Opgevoerd zijn 4 voorstellingen van “Het beloafde Laand”. Tijdens een van de voorstellingen is er een filmpje gemaakt. Te bekijken via de volgende link: //www.youtube.com/watch?v=MU7o9PBzZ2c

Tevens een aantal foto’s:

2013_foto_1 2013_foto_2 2013_foto_3 2013_foto_4

Aan alles komt een eind…..

Aan alles komt een eind….. , zo ook aan de 4 openluchtvoorstellingen in 2013 van “Het beloafde Laand” op erve “De Snuve”.

We kunnen als vereniging terug zien op 4 uitermate goed verlopen voorstellingen, onder zeer goede weersomstandigheden en in een “full house”. Iets om van te dromen… .

In de eerste plaats willen we natuurlijk de fam’s Aalpol en Pasman hartelijk dankzeggen voor het beschikbaar stellen van hun karakteristieke erf. Maar ook een actief erf, je hoort er daadwerkelijk een koe loeien, er lopen katten etc. en dat geeft toch een extra dimensie aan het geheel.

Verder willen we iedereen bedanken die aan het welslagen van dit openluchtspel heeft meegewerkt en dat zijn er heel wat…. De mensen van het bestuur,  de parkeerwacht, de mensen achter de bar, het ontvangstcomite, de regie, de grime, de figuranten, de technische commissie, de spelers en speelsters, de mensen van het licht en geluid en iedereen die ik vergeten ben te noemen.

Allemaal heel hartelijk dank!!!

En natuurlijk U als publiek, fijn dat U gekomen bent, want zonder U was het  allemaal niet mogelijk geweeest.

We zien U GRAAG terug over 2 jaar, in 2015, bij ons 8e openluchtspel.