Een bijzondere uitdaging!!

geschreven door Bertus Klazinga

DE VRIENDSCHAP is terug! Na 4 jaar geen openluchtspel gaan we op 7 , 8, 11 , 14 en 15 juli 2023 een grote uitdaging aan.

In ’t Teesinkbos in Boekelo wordt een openluchttheater opgebouwd met een zeer verrassend decor wat een ‘Bruegheliaanse’, laat-middeleeuwse sfeer oproept. Onder leiding van een gemotiveerde regisseur en spelersgroep wordt een bijzonder openluchtspel ingestudeerd. Een paar kenmerken in het kort: Een eenvoudige, arme houthakkers familie leeft in plaggenhutten aan de rand van een groot woud. In diezelfde omgeving staat ook het buitenverblijf van de Koning. Tussen die 2 omgevingen ontstaan de nodige verwikkelingen. Als centraal figuur leeft er een bijzonder personage in een boomhut die geen onderscheid kent in mensen.