Picknicktafel voor Military Boekelo

“De Vriendschap” heeft zondagmiddag 1 oktober 2017 een fraaie eikenhouten picknick-tafel aangeboden aan de Military Boekelo-Enschede.
Als dank voor het gebruik van en de gastvrijheid/samenwerking op het ‘nieuwe/oude’ hoofdterrein van de military in het Teesinkbos. DeĀ  Military keert in 2017 terug op haar ‘oale groond’.

Het bestuur van de Military plaatste gisteren onderstaand leuk item op haar facebook-pagina.

“…..

picknick-tafel Military

Locale toneelvereniging De Vriendschap presenteert eens in de twee jaar een prachtige openluchtvoorstelling. Dit jaar was het de 2e keer dat dit plaatsvond op het hoofdterrein van de Military en extra spannend omdat de voorstelling samenviel met het inrichten van het nieuwe terrein. Door de goede samenwerking was het eindresultaat geweldig. Succesvolle voorstellingen met meerdere avonden een uitverkocht huis.

De samenwerking tussen Military Boekelo-Enschede en De Vriendschap wordt door beide partijen als vanzelfsprekend ervaren. Toen wij de afgelopen week een paar handen tekort kwamen schoot De Vriendschap dan ook te hulp! Zondagmiddag kwam De Vriendschap de Military bedanken voor de gastvrijheid en samenwerking met een prachtige kado, een schitterende eikenhouten picknicktafel.

……”